Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 

Tι είναι το schooling.gr;

Είναι μία πλατφόρμα αναζήτησης αποκλειστικά για παιδικούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Ποιοι είμαστε

Μια ομάδα νέων ανθρώπων από Θεσσαλονίκη που αναζητώντας πληροφορίες για παιδικούς σταθμούς  και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών…σκέφτηκε κάτι διαφορετικό…

Γιατί το ονομάσαμε schooling.gr

Γιατί η λέξη schooling στην γλώσσα μας σημαίνει εκπαίδευση, διαπαιδαγώγηση, μόρφωση και μαθητεία.

Η αποστολή μας

Δημιουργήσαμε την πλατφόρμα μας με σκοπό να βοηθήσουμε τους γονείς και όλες τις δομές. Να μπορούν οι γονείς στην πλατφόρμα μας να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα σημαντικές πληροφορίες που αφορούν τους ίδιους και τα παιδιά τους και οι δομές να παρέχουν αυτές τις πληροφορίες με έναν εύχρηστο τρόπο.

Η καινοτομία μας

Η καινοτομία του schooling.gr δεν βρίσκεται στην επιλογή των κριτηρίων-φίλτρων. Αυτό είναι κάτι που πλέον το βρίσκουμε όλοι μας σε πολλές ιστοσελίδες. Η καινοτομία βρίσκεται στην φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από την επιλογή αυτών των κριτηρίων, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν και να παρέχουν για πρώτη φορά όλες τις πληροφορίες που θα θέλει να μάθει οποιοσδήποτε ψάχνει παιδικό σταθμό η κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, ιδιωτικό και δημοτικό.

Η πλατφόρμα μας είναι μοναδική στο είδος της και ήρθε να καλύψει ένα τεράστιο κενό που υπήρχε έως τώρα στην εύκολη και προσβάσιμη πληροφορία για την προσχολική εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση.

Πόσο κοστίζει;

Σίγουρα θα σκεφτείτε ότι όλο αυτό θα κοστίσει αρκετά! Δεν θα σας κοστίσει τίποτα, όλες οι δομές που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας δεν έχουν πληρώσει απολύτως τίποτα για να είναι καταχωρημένοι στην πλατφόρμα μας και αυτό για τον εξής απλό λόγο:

Για να βρίσκει ο χρήστης της πλατφόρμας μας τα πάντα για όλους εσάς δεν πρέπει να αδικείται η ευνοείται κανένας από εσάς…

Αν θέλετε να πάρετε μέρος σε κάτι καινοτόμο που ήρθε να αλλάξει όλα όσα ξέρατε ως τώρα, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας εξηγήσει την φιλοσοφία μας και να σας λύσει οποιαδήποτε τυχόν απορία και επιφύλαξη.

 

Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

 


Παιδικοί σταθμοί-ΚΔΑΠ και γονείς

σε  1 πλατφόρμα φτιαγμένη για όλους