τα ΚΔΑΠ του Ευόσμου ζωγραφική

Τα ΚΔΑΠ του Ευόσμου

Όπως είχαμε αναφέρει και στο άρθρο μας Παιδικοί Σταθμοί του Ευόσμου, ο δήμος αυτός είναι ο τρίτος με χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας πανελλαδικά. Στην περιοχή κατοικούν πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και καθημερινά ψάχνουν τρόπους για να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους. Παρακάτω ακολουθεί μία λίστα με τα Κδαπ του Ευόσμου, όπου μπορούν να απασχοληθούν τα παιδιά με διάφορες δραστηριότητες.

Τα ΚΔΑΠ του Ευόσμου

ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ευόσμου «Μαζί»

 

 

Σκοπός του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΜΑΖΙ» είναι η δημιουργική απασχόληση παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία μέσω προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, άσκησης λόγου, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, άθλησης και σωματικής αγωγής. Βρίσκεται στην οδό Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 6.

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ευόσμου «Μαζί»

Διάβασε το άρθρο μας: Τι είναι τα ΚΔΑΠ (κέντρα δημιουργικής απασχόλησης)

 

ΚΔΑΠ Morfosi Ευόσμου

Το ΚΔΑΠ Morfosi Ευόσμου βρίσκεται στην οδό Νυμφαίου 36 απέναντι από το αστυνομικό τμήμα Ευόσμου. Παρέχει διάφορες δραστηριότητες στα παιδιά όπως: δημιουργική γραφή, μικροί chef, παιδικός κινηματογράφος , φιλαναγνωσία, ρομποτική με κιτ lego, εργαστήριο ζαχαροτεχνίας,αναγνωστήριο δημοτικού, εργαστήριο αρχιτεκτονικής (ArchiZω),κατασκευές με πηλό.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε  στην ιστοσελίδα μας.

Δημοτικό ΚΔΑΠ Ευόσμου

 

Τα παιδιά στο δημοτικό Κδαπ Ευόσμου μπορούν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους μέσα από ατομικές και ομαδικές οργανωμένες δραστηριότητες. Το Δημοτικό ΚΔΑΠ Ευόσμου βρίσκεται στην οδό Ρωμανού 5Β.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Δημοτικό ΚΔΑΠ Ευόσμου θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

 

Βρες εδώ το κοντινότερο ΚΔΑΠ (ιδιωτικό ή δημοτικό) με το ωράριο που σε εξυπηρετεί.

ΚΔΑΠ Ακαδημία Ευόσμου

Το ΚΔΑΠ Ακαδημία Ευόσμου βρίσκεται στην οδο Σμύρνης 41. Περισσότερες πληροφορίες για ωράριο λειτουργίας, παροχές κ.τ.λ θα βρείτε στη σελίδα του ΚΔΑΠ Ακαδημία Ευόσμου στο Facebook.


Αν σας άρεσε η ιστοσελίδα μας κάντε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook  και βοηθήστε να αναβαθμίσουμε την ιστοσελίδα μας με πληροφορίες χρήσιμες για εσάς και το παιδί σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ…