τα ΚΔΑΠ Ευόσμου ζωγραφική

Τα ΚΔΑΠ Ευόσμου

Όπως είχαμε αναφέρει και στο άρθρο μας που είχε θέμα τους παιδικούς σταθμούς του Ευόσμου, ο δήμος του Ευόσμου είναι ο τρίτος με χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας πανελλαδικά. Στην περιοχή κατοικούν πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και καθημερινά ψάχνουν τρόπους για να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους. Παρακάτω ακολουθεί μία λίστα με τα ΚΔΑΠ Ευόσμου πού έχουν πάρει μέρος στην καινοτομία μας.

 

Τα ΚΔΑΠ Ευόσμου

Εξωτερική ΚΔΑΠ Morfosi Ευόσμου

Το ΚΔΑΠ Morfosi Ευόσμου βρίσκεται στην οδό Νυμφαίου 36 απέναντι από το αστυνομικό τμήμα Ευόσμου. Παρέχει διάφορες δραστηριότητες στα παιδιά όπως: δημιουργική γραφή, μικροί chef, παιδικός κινηματογράφος , φιλαναγνωσία, ρομποτική με κιτ lego, εργαστήριο ζαχαροτεχνίας,αναγνωστήριο δημοτικού, εργαστήριο αρχιτεκτονικής (ArchiZω),κατασκευές με πηλό.

Δημοτικό ΚΔΑΠ Ευόσμου

δημοτικό κδαπ ευόσμου

Τα παιδιά στο δημοτικό ΚΔΑΠ του Ευόσμου μπορούν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους μέσα από ατομικές και ομαδικές οργανωμένες δραστηριότητες όπως εικαστικά, μουσική, χορός, φιλαναγνωσία, ηλεκτρονικοί υπολογιστές αλλά και παιχνίδι. Το Δημοτικό ΚΔΑΠ Ευόσμου βρίσκεται στην οδό Ρωμανού 5Β.

ΚΔΑΠ Happy Kiddo

Ο βρεφονηπιακός σταθμός Happy Kiddo λειτουργεί καθημερινά και ώς ΚΔΑΠ τις απογευματινές ώρες. Ο Χώρος Δημιουργικής Απασχόλησης του Happy Kiddo μετρά ήδη ένα χρόνο λειτουργίας, πολλές ώρες χαράς, δημιουργίας και έκφρασης και αμέτρητα παιδικά χαμόγελα. Πρόκειται για ένα χώρο που δημιουργήθηκε με γνώμονα τα παιδιά, τις ανάγκες τους και τα ενδιαφέροντά τους. Σε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο 200 τ.μ. καθώς και στον ειδικά διαμορφωμένο προαύλιο χώρο μας 400 τ.μ., οι μικροί μας φίλοι έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να ανακαλύψουν, να πειραματιστούν και φυσικά να διασκεδάσουν! 

ΚΔΑΠ Ουράνιο Τόξο

Ο βρεφονηπιακός σταθμός Ουράνιο Τόξο στον Εύοσμο λειτουργεί και ως κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών τις απογευματινές ώρες. 

ΚΔΑΠ Trolls Academy

Βασική στόχευση είναι η διαμόρφωση παιδιών ικανών να αντεπεξέρχονται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Πυρήνας του παιδαγωγικού προγράμματος είναι η επικοινωνιακή προσέγγιση στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, η βιωματική μάθηση και η διαφοροποιημένη ενασχόληση.

 

 

Μάθετε περισσότερα για το ΚΔΑΠ Trolls Academy

ΚΔΑΠ Neverland

Ο παιδικός σταθμός Neverland στον Εύοσμο λειτουργεί και ως ΚΔΑΠ τις απογευματινές ώρες. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο: ΚΔΑΠ NeverLand.

ΚΔΑΠ Neverland Junior

Ο βρεφονηπιακός σταθμός Neverland Junior στον Εύοσμο λειτουργεί και ως κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών τις απογευματινές ώρες. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο: ΚΔΑΠ Neverland Junior.