βρεφονηπιακοί σταθμοί στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Βρεφονηπιακοί σταθμοί στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην ανατολική Θεσσαλονίκη εξυπηρετούν κατά κύριο λόγο όσους κατοικούν στις περιοχές της Καλαμαριάς, της Μπότσαρη, της Μαρτίου, της Χαριλάου, της Ανάληψης, της Τούμπας, αλλά και στις περιοχές Θέρμη, Πανόραμα, Πυλαία, Χορτιάτης και Ασβεστοχώρι. Παρακάτω θα βρείτε μία λίστα με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς στην ανατολική Θεσσαλονίκη που συμμετέχουν στην καινοτομία του schooling.gr.

Βρεφονηπιακός σταθμός Τριανδρίας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ)

Βρεφονηπιακοί σταθμοί Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.

Πληροφορίες στον σύνδεσμο: Βρεφονηπιακός Σταθμός Τριανδρίας ΟΒΡΕΠΟΜ

Διεύθυνση: Μιαούλη 2Α
Τηλέφωνο: 2310 927 122
email:gramatia@obrepom.gr

Tweety

Ο βρεφονηπιακός σταθμός Τουιτι λειτουργεί από το 1990, σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της τρυφερής αυτής ηλικίας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρουν αισθήματα ασφάλειας, άνεσης και ηρεμίας…

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Ο Τουίτι
Διεύθυνση: Αλ. Σπανού 3 
Τηλέφωνο:  2310 924 533
email:info@touiti.gr

Βρεφονηπιακός σταθμός Άνω Τούμπας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ)

Βρεφονηπιακοί σταθμοί Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.

Πληροφορίες στον σύνδεσμοΟ βρεφονηπιακός σταθμός Άνω Τούμπας του ΟΒΡΕΠΟΜ

Διεύθυνση: Ολυμπίας 10
Τηλέφωνο:2310 939 838
email:gramatia@obrepom.gr

Οι Πιγκουίνοι

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός «Πιγκουίνοι» ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1992 έχοντας ως στόχο την ένταξη των παιδιών στη κοινωνική ομάδα και την καλλιέργεια των βασικών αξιών της ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Οι Πιγκουίνοι
Διεύθυνση: Αντωνίου Τούσα 43 
Τηλέφωνο: 2310 315 946
email: iatrou79@gmail.com

Baby Συννεφούλα

 

Η «Baby Συννεφούλα» ιδρύθηκε το 1995 και στεγάζεται σε μια διώροφη μονοκατοικία. Λαμβάνοντας σαν δεδομένο ότι κάθε βρέφος έχει τον ατομικό του ρυθμό εξέλιξης, αυτό που επιδιώκουμε είναι η προσφορά ερεθισμάτων με παιχνίδια που θα κινήσουν το ενδιαφέρον του για μάθηση ακόμη και από αυτή την τρυφερή ηλικία.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Baby Συννεφούλα
Διεύθυνση: Μάρκου Μπότσαρη 104 

Τηλέφωνο: 2310 923 924
email: synefula@gmail.com

Γ’ Βρεφονηπιακός σταθμός (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ)

Βρεφονηπιακοί σταθμοί Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Ο Γ΄ βρεφονηπιακός σταθμός του ΟΒΡΕΠΟΜ
Διεύθυνση: Σαρανταπόρου 13 

Τηλέφωνο: 2310 850 027
email: gramatia@obrepom.gr

Χιονάτη

κουκλάκια που απεικονίζουν την χιονάτη


Ο βρεφονηπιακός σταθμός Χιονάτη είναι ο πρώτος ιδιωτικός παιδικός σταθμός που λειτούργησε στην Ελλάδα, στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και αποτελεί Πρότυπο Νηπιακό Κολέγιο, κατέχοντας τα ηνία της προσχολικής αγωγής. Η Χιονάτη ιδρύθηκε το 1966 και πλέον διαθέτουμε μία τεράστια εμπειρία αρκετών δεκαετιών, που, σε συνδυασμό με το έμπειρο και μόνιμο προσωπικό μας, αποτελεί εχέγγυο για την ασφαλή και πολυεπίπεδη ανάπτυξη των παιδιών.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Η Χιονάτη
Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 13 

Τηλέφωνο: 2310 343 774
email: hionati_7@yahoo.gr

Ουράνιο Τόξο Πυλαίας

ουράνιο τόξο πυλαία

Στον βρεφονηπιακό σταθμό και νηπιαγωγείο μας το «Ουράνιο Τόξο» η φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε παιδί σαν μια μοναδική προσωπικότητα,  γι’ αυτό παρέχουμε τη δυνατότητα της έκφρασης με διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες. Γνωρίζοντας ότι η προσωπικότητα του ατόμου διαμορφώνεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό στα πρώτα χρόνια της ζωής του, φροντίσαμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον πλούσιο σε ερεθίσματα, βοηθώντας τα παιδιά μας να αναπτυχθούν σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά και κοινωνικά.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Ουράνιο Τόξο Πυλαίας
Διεύθυνση: Καπετάν Ντόγρα 30

Τηλέφωνο: 2310 901 400
email: info@ouraniotoxothess.gr

 

Μπουμπουκάκια Academy

Στον βρεφονηπιακό σταθμό και νηπιαγωγείο Μπουμπουκάκια Academy, πιστεύουμε στην ανοιχτή επικοινωνία με τους γονείς. Η πρόοδος και η ανάπτυξη του παιδιού σε όλα τα επίπεδα (μαθησιακό, κοινωνικό, συναισθηματικό και ψυχικό) αποτελούν το γνώμονα της λειτουργίας της ακαδημίας μας. Επειδή η εκπαίδευση του παιδιού είναι τόσο σημαντική υπόθεση, θέλουμε να δώσουμε το καλύτερο ξεκίνημα στα μπουμπουκάκια μας. Η συνεργασία εκπαιδευτικού και γονέα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για το μέλλον, είναι ό,τι καλύτερο για το παιδί. Για αυτούς τους λόγους, θα βρίσκετε πάντα την πόρτα μας ανοιχτή!

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Μπουμπουκάκια Academy
Διεύθυνση: Ανοίξεως 49

Τηλέφωνο: 2310 343 401
email: tsitsoniio@yahoo.gr

Μητέρα

Σύμφωνα με τα νέα κτηριολογικά δεδομένα, με τα πιο σύγχρονα και πιστοποιημένα υλικά κατασκευής, με δυνατότητες για πολλαπλές δράσεις και με έμφαση στην σπουδαιότητα της επαφής των παιδιών με το φυσικό περιβάλλον, το “Μητέρα Ι” & “Μητέρα ΙΙ” ιδρύθηκαν για να ανοίξουν την αγκαλιά τους για όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Tο κάθε παιδί εδώ, έχει την αμέριστη προσοχή μας. Προσαρμόζουμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις δυνατότητες της κάθε ηλικίας. Αναδεικνύουμε κλίσεις, καλλιεργούμε αξίες και δεξιότητες, μεταδίδουμε γνώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Η Μητέρα 2
Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 3 

Τηλέφωνο: 2313 021 821
email: mitera.edu@gmail.com

Άνοιξη

Άνοιξη

Ο βρεφονηπιακός σταθμός η Άνοιξη λειτουργεί από το 1992, σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει υπεύθυνα με αγάπη και στοργή για την ασφάλεια των παιδιών καθώς και τη βαθμιαία αρμονική ένταξή τους στη σχολική και κοινωνική ζωή με βάση ένα σύγχρονο παιδαγωγικό πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Η Άνοιξη
Διεύθυνση: Ανοίξεως 28 

Τηλέφωνο: 2310 343 248
email: mitilidis_anixi@windowslive.com

Σχολείο Αντλεριανής Αγωγής

Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί να μεγαλώσουμε υπεύθυνα παιδιά. Ελάτε να κερδίσουμε μαζί την συνεργασία τους. Στο σχολείο μας, το σχολείο βασίζεται στην αντλεριανή αγωγή που μέσα από την ενθάρρυνση θα μάθουν τα παιδιά να έχουν αυτοπεποίθηση, πειθαρχεία, παραδοχή, αγάπη και σεβασμό για τον εαυτό τους και τους άλλους.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Το Σχολείο Αντλεριανής Αγωγής
Διεύθυνση: Γρεβενών 22
Τηλέφωνο: 2310 343 027
email: kika.fourikou@gmail.com

Παίζω Λύνω

Ο πρότυπος παιδικός σταθμός Παίζω Λύνω στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης παρέχει στα παιδιά το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον για την ολόπλευρη ανάπτυξή τους.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Το Παίζω Λύνω
Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 18 

Τηλέφωνο: 2310 359 590
email: paizwlunw@gmail.com

Μπόμπιρες

μπόμπιρες αυλή

Το σύστημα εκπαίδευσης του παιδικού σταθμού Μπόμπιρες βασίζεται στο αναλυτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε παιδιού. Με την προτροπή, την καθοδήγησή μας και τη βοήθεια ενός πλούσιου παιδαγωγικού υλικού, πάντα μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι και τη βιωματική μάθηση, τα παιδιά αναπτύσσουν πολύπλευρα την προσωπικότητά τους και καθημερινά εξελίσσονται σε όλους τους τομείς (σωματικά, νοητικά, κοινωνικά, συναισθηματικά, αισθητικά).

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Οι Μπόμπιρες
Διεύθυνση: Μετεώρων 1 

Τηλέφωνο: 2310 357 247
email: info@mpompires.gr

 

Φαντασία Βρεφονηπιακό Κάστρο

Βρεφονηπιακός Σταθμός Φαντασία Βρεφονηπιακό Κάστρο

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Φαντασία Βρεφονηπιακό Κάστρο
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 191
Τηλέφωνο: 2310 357 833
email: fantasiacastle@yahoo.gr

Μητέρα

Σύμφωνα με τα νέα κτηριολογικά δεδομένα, με τα πιο σύγχρονα και πιστοποιημένα υλικά κατασκευής, με δυνατότητες για πολλαπλές δράσεις και με έμφαση στην σπουδαιότητα της επαφής των παιδιών με το φυσικό περιβάλλον, το “Μητέρα Ι” & “Μητέρα ΙΙ” ιδρύθηκαν για να ανοίξουν την αγκαλιά τους για όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Tο κάθε παιδί εδώ, έχει την αμέριστη προσοχή μας. Προσαρμόζουμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις δυνατότητες της κάθε ηλικίας. Αναδεικνύουμε κλίσεις, καλλιεργούμε αξίες και δεξιότητες, μεταδίδουμε γνώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Η Μητέρα
Διεύθυνση: Παπαδημητρίου 4 

Τηλέφωνο: 2310 424 166
email: mitera.edu@gmail.com

Ο Μικρόκοσμος

Στόχος μας είναι η ομαλή μετάβαση του παιδιού από την οικογένεια στο σχολείο παράλληλα με την ισόρροπη και ισόπλευρη ανάπτυξή του στον κοινωνικοσυναισθηματικό και γνωστικό τομέα μέσα σε ένα περιβάλλον αποδοχής και θετικής αναγνώρισης.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμοΟ Μικρόκοσμος 
Διεύθυνση: Ποσειδώνος 5 

Τηλέφωνο: 2310 444 348
email: omicrocosmos@gmail.com

Αμάλθεια

αμάλθεια

Ο παιδικός σταθμός «Αμάλθεια» στη Θεσσαλονίκη αποτελεί πρότυπο κέντρο μάθησης και φροντίδας. Βρισκόμαστε στην καρδιά της Καλαμαριάς, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που καλύπτουν ένα χώρο 500 τ.μ. Με υψηλές αξίες και με γνώμονα τη σωστή ανάπτυξη και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα του, το έμπειρο προσωπικό μας σκύβει με αφοσίωση και στοργή πάνω από κάθε παιδί…

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Η Αμάλθεια
Διεύθυνση: Θήχης 34 

Τηλέφωνο: 2310 436 102
email: sakismatrakas@yahoo.gr

Umbrella εξωτερικός χώρος του παιδικού σταθμού umbrella αυλή παιδικού σταθμού umbrella αυλή παιδικού σταθμού umbrella παιδικός σταθμός Umbrella-αυλή παιδικός σταθμός Umbrella-αυλή εσωτερικός χώρος δραστηριοτήτων παιδικού σταθμού umbrella εσωτερικός χώρος δραστηριοτήτων παιδικού σταθμού umbrella τουαλέτες παιδικού σταθμού umbrella τουαλέτες παιδικού σταθμού umbrella

 

Ο παιδικός σταθμός «Umbrella» δημιουργήθηκε με σκοπό τη σωματική, συναισθηματική, νοητική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από την μάθηση και το παιχνίδι.Σε έναν όμορφο χώρο 800 τετραγωνικών μέτρων με πάνω από 10 αίθουσες δραστηριοτήτων, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο παιδικό σταθμό με σκοπό να χτίσουμε στα παιδιά σας τις καλύτερες παιδικές αναμνήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Umbrella 
Διεύθυνση: Ρωμανού 29 

Τηλέφωνο: 23923 04366
email: umbrella.preschool@gmail.com

Junior Προσχολική Ακαδημία

Καλώς ήρθατε στον βρεφικό, παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο Junior Προσχολική Ακαδημία!!! Σε μια μοναδική τοποθεσία, εδώ και 17 χρόνια, όλοι οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν τη μάθηση σε συνδυασμό με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Το διδακτικό μας μοντέλο επιτρέπει σε κάθε παιδί να αναζητά, να κατανοεί, και να εφαρμόζει «χρήσιμη γνώση», καθώς εμπλέκεται σε κοινωνικά ζητήματα με το δικό του τρόπο και σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Junior Προσχολική Ακαδημία 
Διεύθυνση: 
Δροσιά, Θέρμη, ΤΘ Δ 1204, 57001
Τηλέφωνο: 2310 478 790
email:info@juniorschool.gr

International Baby College

Ο παιδικός σταθμός στη Θέρμη International Baby College ιδρύθηκε από αγάπη για το παιδί. Σκοπός μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολη, σωστή και ευχάριστη την ένταξη του νηπίου στο εκπαιδευτικό σύστημα. Το International Baby College  αποτελεί το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης

Πληροφορίες στον σύνδεσμο: International Baby College
Διεύθυνση: International Baby College Χαρ. Θέρμης Θέρμη 570 01 

Τηλέφωνο:  2310 476 572
email: ibabyc@otenet.gr

Μελισσόπουλαδημοτικός παιδικός σταθμός μελισσόπουλα στη θέρμη σχολικά λεωφορεία μελισσόπουλα στη θέρμη

 

Στο 14ο χιλιόμετρο Θεσ/νίκης Μηχανιώνας απέναντι από το κτήμα Μυρωνίδη βρίσκεται μια παιδική κυψέλη γεμάτη «Μελισσόπουλα».  Ο βρεφονηπιακός σταθμός Μελισσόπουλα στη Θέρμη παρέχει  ένα περιβάλλον όλο χρώματα, παιχνίδια, αγάπη και φροντίδα,  όπου μεγαλώνουν τα μικρά μας μελισσάκια…

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Μελισσόπουλα
Διεύθυνση: 14ο χλμ Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας
Τηλέφωνο: 2310 472 666
email: melissopoula@gmail.com

Βρεφονηπιακός Σταθμός Θέρμηςδημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός στη Θέρμη παιδική χαρά δημοτικού παιδικού σταθμού θέρμης

 

Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Δήμου Θέρμης 

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Βρεφονηπιακός Σταθμός Θέρμης
Διεύθυνση: Πλατεία Δημοκρατίας 5
Τηλέφωνο: 2310 462 555
email: paidikosthermis1@gmail.com

Βρεφονηπιακός Σταθμός Βασιλικώναυλή-βρεφονηπιακός-σταθμός-βασιλικών εσωτερικός-χώρος-βρεφονηπιακός-σταθμός-βασιλικών εσωτερικός-χώρος-δημοτικός-βρεφονηπιακός-σταθμός-βασιλικών

Βρισκόμαστε στην ανατολική πλευρά των Βασιλικών, μέσα σ’έναν καταπράσινο χώρο, με τεράστια αυλή εξοπλισμένη με πιστοποιημένα παιχνίδια που προσφέρονται για ελεύθερο παιχνίδι αλλά και για οργανωμένες δραστηριότητες. Η δυναμικότητα του σταθμού φτάνει τα 90 παιδιά, τα οποία φιλοξενούνται σε τέσσερα, ανάλογα με την ηλικία, διαμορφωμένα τμήματα

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Βρεφονηπιακός Σταθμός Βασιλικών
Διεύθυνση: Εντός οικισμού Βασιλικών

Τηλέφωνο: 23960 22397
email:paidikos.vasilika@gmail.com

Νότες Στοργήςδημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός θέρμης νότες στοργής Νότες στοργής βρεφονηπιακός σταθμός θέρμης

 

Τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής του παιδιού είναι πολύ σημαντικά, γιατί τότε μπαίνουν οι βάσεις για τη συναισθηματική και νοητική του ανάπτυξη. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί Θέρμης το γνωρίζουν αυτό. Με σύγχρονη παιδαγωγική αντίληψη και επιστημονική γνώση, ολόκληρο το πρόγραμμα εργασίας του βρεφονηπιακού σταθμού «Νότες Στοργής», στοχεύει στην υποστήριξη της ολόπλευρης ανάπτυξης των δυνατοτήτων όλων των παιδιών…

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμοΝότες Στοργής
Διεύθυνση: Κύπρου & Κολοκοτρώνη, Πλαγιάρι
Τηλέφωνο: 23920 66516
email: plagiaripaidikos@gmail.com

Ελαφάκια

δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός στη θέρμη ελαφάκια

Ο βρεφονηπιακός σταθμός στη Θέρμη Ελαφάκια αποτελεί ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον για βρέφη και νήπια ηλικίας 6 μηνών έως 5 ετών . Όλοι οι χώροι είναι εξοπλισμένοι με κατάλληλο παιδαγωγικό υλικό και κάθε τμήμα λειτουργεί τηρώντας τις αναλογίες προσωπικό –παιδιών σύμφωνα με τον πρότυπο κανονισμό λειτουργίας των παιδικών σταθμών…

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Βρεφονηπιακός σταθμός Ελαφάκια
Διεύθυνση: Ελαφάκια

Τηλέφωνο: 23920 71979
email: p.s.elafakia@gmail.com

Νηπιακός Κήποςνηπιακός κήπος νέο ρύσιο είσοδος νηπιακός κήπος νέο ρύσιο εξωτερικά νηπιακός κήπος νέο ρύσιο παιδική χαρά νηπιακός κήπος νέο ρύσιο αυλή νηπιακός κήπος νέο ρύσιο αυλή νηπιακός κήπος νέο ρύσιο αυλή νηπιακός κήπος νέο ρύσιο αυλή με παιχνίδια νηπιακός κήπος νέο ρύσιο το σχολικό λεωφορείο νηπιακός κήπος νέο ρύσιο εσωτερικός χώρος νηπιακός κήπος νέο ρύσιο κυκλοφοριακή αγωγή νηπιακός κήπος νέο ρύσιο τσουλήθρες και κούνιες νηπιακός κήπος νέο ρύσιο νηπιακός κήπος νέο ρύσιο τουαλέτα

 

Τα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής «Νηπιακός Κήπος» επιδιώκουν να προσφέρουν στα μικρά παιδιά τις βάσεις για να αποκτήσουν θετικό χαρακτήρα, κίνητρα για έρευνα και δημιουργία, κρίση κι αυτοεκτίμηση, γνώσεις αλλά και συνεργατικά και κοινωνικά συναισθήματα. Παράλληλα, μέσα σε ένα περιβάλλον στοργής, αγάπης και φροντίδας, προσφέρουν απόλυτη συμπαράσταση κι επιστημονική υποστήριξη στους γονείς στο δύσκολο παιδαγωγικό τους έργο.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Ο Νηπιακός Κήπος
Διεύθυνση: 18ο Χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Μουδανίων

Τηλέφωνο: 2392 073 110
email: info@nipiakoskipos.gr & nipiakos@hol.gr

Παιδικές Φωνές

Μέσα από την 9 ετών πείρα μας και το εξειδικευμένο προσωπικό, ο σταθμός λειτουργεί με σεβασμό στην ελευθερία, τις ανάγκες και την ιδιαίτερη προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Στόχος μας είναι η νοητική, κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από οργανωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: Οι Παιδικές Φωνές
Διεύθυνση: Λαμπράκη 16 

Τηλέφωνο: 2310 461 955
email: paidikesfones@yahoo.gr

 

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε:

Βρες ευκολότερα παιδικό σταθμό για το παιδί σου

Οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στη Θέρμη

Οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στη Καλαμαριά

ΟΒΡΕΠΟΜ -Μία λίστα με όλους τους σταθμούς

 

 


Παιδικοί σταθμοί-ΚΔΑΠ και γονείς

σε  ΜΙΑ πλατφόρμα

Ενημέρωση     Ήξερες ότι…    True Stories