Τα ΚΔΑΠ στα Ιωάννινα που συμμετέχουν στο Schooling.gr

Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα μας τον Ιανουάριο του 2018. Το schooling.gr είναι η πρώτη πλατφόρμα αναζήτησης παιδικών σταθμών & κέντρων δημιουργικής απασχόλησης. Ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας από την πόλη μας την Θεσσαλονίκη. Πολύ σύντομα κάναμε και τα πρώτα βήματα μας και σε άλλες πόλεις. Έτσι φτάσαμε να καταχωρήσουμε και τα πρώτα ιδιωτικά ΚΔΑΠ στα Ιωάννινα. Στόχος μας είναι να έχουμε στην πλατφόρμα μας καταχωρημένες όλες τις δομές των Ιωαννίνων ιδιωτικές και δημοτικές.

Προς το παρόν παρέχουμε πληροφορίες για τα παρακάτω κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Τα ιδιωτικά ΚΔΑΠ στα Ιωάννινα

ΚΔΑΠ Morfosi Κιάφας

ιδωτικά κδαπ στα ιωάννινα

Το Morfosi Κιάφας είναι ένα ιδιωτικό ΚΔΑΠ στα Ιωάννινα με μια πρωτότυπη πρόταση δημιουργικής έκφρασης και αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου, μέσω της οποίας δίνεται στα παιδιά η ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να αποκτήσουν δεξιότητες, να καλλιεργήσουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και τις κλίσεις τους, να αναπτύξουν την κοινωνικότητά τους, να μάθουν με βιωματικό τρόπο. Το ΚΔΑΠ έχει στόχο την αρμονική ψυχοσωματική και πνευματική ανάπτυξη του παιδιού.

ΚΔΑΠ Το Δέντρο της Γνώσης

 
ΚΔΑΠ Το Δέντρο της Γνώσης
Το ΚΔΑΠ Το Δέντρο της Γνώσης είναι ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με πιστοποιημένη από το κράτος  εκπαιδευτική δομή, με αντικείμενο την δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών. Άμεσο σκοπός του Δέντρου της γνώσης είναι με τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και με την καθοδήγηση εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού να παρέχει δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Επίσης έμμεσα βοηθά και τους εργαζόμενους γονείς.

ΚΔΑΠ Μαγική Αυλή

ιδιωτικό ΚΔΑΠ στα Ιωάννινα η μαγική αυλή

Ένα ακόμα ΚΔΑΠ στα Ιωάννινα είναι το ΚΔΑΠ Μαγική Αυλή. Είναι μια πρωτότυπη πρόταση δημιουργικής έκφρασης και αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου, μέσω της οποίας δίνεται στα παιδιά η ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να αποκτήσουν δεξιότητες, να καλλιεργήσουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και τις κλίσεις τους, να αναπτύξουν την κοινωνικότητά τους και να μάθουν με βιωματικό τρόπο.

Μπορείς, επίσης να διαβάσεις:

 Μάθε πως μπορείς να συμμετέχεις και εσύ στην ιστοσελίδα μας